Bestel nu verse asperges

Normaal komen onze biologische asperges uit de Theetuin Heyligenberg en liggen deze in de winkel voor ongeveer € 11/kilo. Ze zijn daarmee al veel goedkoper dan bij andere winkels, maar bij ons komen ze de laatste jaren van Simon en Titus Galema uit de Noordoostpolder. Doordat we zoveel bestellen als onze klanten op kunnen, kunnen wij ze nu aanbieden tegen een extra scherpe prijs van € 9/kilo en € 5/kilo voor soepasperges. Te bestellen in hoeveelheden van 250 gram.
Bestel tot dinsdag 28 mei 17.00 uur en kom ze vrijdag 31 mei of zaterdag 1 juni ophalen in de winkel.

Bestel hier je asperges, vers uit de Noordoostpolder

  Bestelling Hoeveelheid Soort asperges
  x 250 gram Asperges à € 2,25/250 gram
  x 250 gram Soepasperges à € 1,25/250 gram

  Jouw naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Vragen en/of opmerkingen

  Asperges zijn het lekkerst meteen na het ‘steken’. Vanaf dat moment worden de suikers omgezet. Hoe snel dat gaat hangt af van de temperatuur. Koud bewaren is daarom belangrijker dan vochtig. Mooi is dus als een asperge ’s ochtends is gestoken en ’s avonds (of in ieder geval de volgende dag) op je bord ligt. We hebben het uitgeprobeerd. De asperges die bij ons in de koeling liggen zijn ook na 4 dagen nog erg goed. We kiezen voor topkwaliteit.

  Wil je hulp bij het klaarmaken van je asperges? In bijgaande link vind je een recept voor asperges op naturelle manier (met ei en roombotersaus) of een recept voor een Aspergequiche met geitenbrie. Doe er je voordeel mee!