Hoe het werkt

In de keuken van de winkel zijn dagelijks verschillende cateraars aan het werk. Zij bereiden verse afhaalmaaltijden en zoete lekkernijen van de producten die in de winkel te krijgen zijn. Het aanbod wisselt per dag en de cateraars verwerken onder andere producten met een rimpeltje of een beurse plek. Die zijn voor de verkoop niet meer zo mooi, maar om te verwerken tot soep of hartige taart nog prima bruikbaar.

Vast verkrijgbaar zijn quiches en soepen. De ingrediënten variëren met het seizoen. Ook zijn er regelmatig rijstschotels, stoofpotjes, stamppotten en salades te vinden. Wil je weten wat vandaag de pot schaft, bel dan gerust de winkel.

De afhaal maaltijden kunnen door u worden opgehaald in uw eigen bakje of pannetje. Geen bakje mee? Geen nood, voor € 0,40 per stuk hebben wij een mooi bakje voor u. Sommige gerechten worden verkocht op gewicht, zoals soep en salade. Andere gerechten worden verkocht per stuk, zoals burgers en taartpunten.
Heeft u speciale (dieet) wensen of wilt u kijken wat de mogelijkheden zijn voor een cateringopdracht, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan per telefoon: 033-4669686, of per mail (hier mag een link naar een formulier dat verstuurd wordt naar catering@denieuwegraanschuur.nl.).