Bestel een biologisch groentekrat van De Nieuwe Graanschuur

Eet je liever lokaal verbouwde groente, wil je meer afwisseling of vaker verse seizoensgroenten op je bord? Abonneer je dan nu op een biologisch groentekrat van De Nieuwe Graanschuur, samengesteld met producten uit de streek. Goed voor 3 maaltijden per week. Direct van de teler, makkelijk en verrassend!

Hoe werkt het?

Meld je aan voor een proefabonnement van een maand (4 kratten) of kies voor een strippenkaart, goed voor 15 groentepakketten.

Er zijn 3 pakketten om uit te kiezen:
Groentekrat klein € 9,- (1 volwassene)
Groentekrat middel € 13,- (2 volwassenen)
Groentekrat groot € 16,- (3 volwassenen OF 2 volwassenen en 2 kinderen)

Je kunt je krat iedere week vanaf woensdagmiddag in de winkel ophalen. Gewoon met je eigen tas of zakjes. Je zit nergens aan vast. Opzeggen kan wekelijks, net als het onderbreken i.v.m. vakanties (uiterlijk de zondag voorafgaand).

Samenstelling

In ieder krat zit genoeg biologische groente voor 3 maaltijden, plus maandelijks 1 kilo aardappelen en 1 kilo uien. De groente komt hoofdzakelijk van leveranciers binnen een straal van 25 km van de winkel. Verser kan dus niet! Als in de winter het aanbod uit de streek te beperkt is, dan vullen we het aan met groenten van verder weg.

Meld je nu aan met 10% korting!

Wil je ons biologische groentepakket uitproberen? Je krijgt nu de eerste maand 10% korting. Via onderstaand contactformulier kun je jouw bestelling doorgeven. Vergeet niet de gewenste pakketgrootte en ‘abonnements’vorm door te geven. Na je aanmelding krijg je van ons uitgebreidere informatie en de betalingsinstructie toegestuurd.

Vanaf 20 mei staat er wekelijks een krat met verse, biologische groente uit de streek voor je klaar!

Voor vragen: (033) 466 96 86, info@denieuwegraanschuur.nl of kom naar onze winkel aan de Bloemendalsestraat 19 in Amersfoort.


  Ik bestel graag:

  Pakketgrootte

  Abonnementsvorm

  Jouw naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Vragen en/of opmerkingen