Koffie

Op dit moment hebben wij 4 soorten koffie op de tap van twee leveranciers.
– van Keikoffie (uit Bunschoten) hebben wij de Peru en een mix van Peru/Uganda.
– van De Nieuwe Band/Odin (onze leverancier voor het grootste deel aan verpakt assortiment)  hebben wij Espresso Classico en Espresso Donker.

Daarnaast hebben we nog een aantal verpakte koffie varianten van Simon Levelt en de Nieuwe Band, waaronder een cafeïne vrije koffie. Ook zijn er diverse ‘koffie’ soorten obv granen / bamboe, vragen kunt u gerust stellen in de winkel!

Meer info over koffie:

KeiKoffie / Peru
Een uitstekende basis voor deze excellente organic koffie. De Peru koffieboon geeft deze espresso zijn karakteristieke smaak. De koffiebonen komen uit Satipo, Junin regio, centraal Peru.

KeiKoffie / Peru-Uganda
Peru: Een uitstekende basis voor deze excellente organic koffie. De Peru koffieboon geeft deze espresso zijn karakteristieke smaak. De koffiebonen komen uit Satipo, Junin regio, centraal Peru.
Uganda: Koffie uit Afrika, de bakermat van de koffie. Deze heerlijke Robusta komt uit de Bigusu regio.

Nieuwe Band / Espresso Classico
Italiaans gestyled, donker gebrand, vol en krachtig van smaak. Herkomst bonen: Mexico, Peru, Indonesië en India. Geschikt voor gebruik in espressomachine, volautomaat, of percolator.

Nieuwe Band / Espresso Donker
Deze bonen zijn voor de echte koffieliefhebber, die graag zijn eigen bonen maalt voor een geurige, verse espresso. Van deze bonen zet je een volle, geurige espresso met lichte tinten van noten en pure chocola. Met een zachte afdronk. De bonen zijn afkomstig van koffieboeren uit Peru, Indonesië en Ethiopië. Geschikt voor gebruik in espressomachine, volautomaat of percolator.