Catering / Kant en klaar

kletskopje logo

t Kletskopje

Wendy & Wilma zijn eind 2013 begonnen met cateren van biologische producten uit de streek. Smaakbeleving, creatief en inventief werken met kwalitatieve producten is hun passie.

‘We werken met producten die nog goed zijn, maar een buts of plekje hebben en niet meer makkelijk verkocht worden. Om dan ter plekke een lekker gerecht te maken vinden we een leuke uitdaging. Lekker duurzaam. ‘

‘We richten ons graag op suikervrij gebak en chocolade en vegetarische gerechten. Maar ook lactosevrij, glutenarm, veganistisch en raw zijn richtingen die we steeds meer uitbreiden. Vraag hiernaar, we maken graag iets naar wens.’

kletskopje foto

Informeer ook naar onze cateringopdrachten. We bereiden maaltijden in buffetvorm tot 60 personen, losse taarten, theetafels, borrelhapjes, lunchbroodjes en soep.

Petra ‘De Groene Kok’ werkt sinds september 2016 iedere woensdag in de keuken van De Nieuwe Graanschuur.

‘Ik vind het geweldig om in zo’n leuke winkel te mogen koken. Biologisch en vegetarisch koken sluit naadloos aan bij de kookopleiding ‘De Natuurkeuken’ die ik volgde aan de Groene Kookacademie. In de winkel kan ik alles wat ik geleerd heb in de praktijk brengen!’

‘Het allerleukste vind ik koken en bakken met groente, fruit en kruiden uit het seizoen. Thuis doe ik dat met de oogst uit mijn volkstuin. En in de winkel met biologische groente en fruit van lokale boeren. ’

‘Een grote passie van mij is inmaken. Je kunt zo de seizoenen ‘vangen’ in een potje en experimenteren met bijzondere smaken. Bij De Nieuwe Graanschuur kunt u regelmatig potjes tegenkomen met huisgemaakte chutney, jam of zoetzure groente.’

‘Het valt me op dat veel klanten in de winkel speciale wensen hebben, zoals glutenvrij, veganistisch, suikervrij. Ik vind het leuk om me hierin te verdiepen. Zo staan er iedere woensdag ‘vegan’ lupineburgers op het menu en een glutenvrije brownie-sinaasappeltaart.’

Heeft u vragen of speciale wensen? Kom dan even langs op woensdag of mail naar groenekok@gmail.com