Word lid en/of geef een lening en doe mee !

De verschillende vormen om dit initiatief mogelijk te maken:

  • Leningen met betaling van 0 tot 3% rente per jaar (looptijd tussen de 3 en 10 jaar in overleg)
  • Leningen met betaling van rente in natura (5% per jaar, dus € 50 euro boodschappen per € 1000, looptijd tussen de 3 en 10 jaar in overleg)
  • Lidmaatschap coöperatie € 100 = mede-eigenaar worden

Dit bedrag is instap geld. Het is een bijdrage aan de coöperatie. Daarna blijf je lid tot na wederopzegging en zolang je klant bent. Je lidmaatschapsgeld draagt bij aan investeringen die nodig zijn om de winkel te openen. Leden besluiten over het gebruik van winsten, kunnen meedenken over de ontwikkeling van het bedrijf en bovendien kun je intekenen op producten die we groot inkopen, waarbij je dan als lid minder betaalt.

Vooruit betaling van boodschappen

Reken uit hoeveel je maandelijks besteedt aan boodschappen. Kies hoeveel maanden je wilt vooruit betalen en maak het bedrag dat je kiest over. Je krijgt een pasje met het betaalde bedrag. Het geeft financiële ruimte voor de eerste inkopen en de eerste lonen te betalen.

Hoe nu verder?

Stuur een e-mail naar denieuwegraanschuur@antenna.nl met daarin: NAW gegevens en hoe je wilt meedoen / bij een lening hoeveel je wilt lenen, betaling (in rente 0 tot 3%, zelf aangeven óf in natura 5%) en de duur van de leenovereenkomst. Wij zullen je zo snel mogelijk een leenovereenkomst en meer informatie sturen.

Meer vragen? Ook even mailen naar denieuwegraanschuur@antenna.nl. We helpen je graag !