Adopteer een kerstboom

Minder impact? Lease ’n kerstboom!

*UPDATE* Het loopt storm met de kerstbomen, zowel bij ons in de winkel, als bij onze teler Bamboe Randijk. Het is daarom niet meer mogelijk om te reserveren. In de winkel komen kopen kan nog wel, zolang de voorraad strekt.

’s Winters haal je een kerstboom in pot en ’s zomers groeit hij lekker door in de volle grond van de kwekerij. Daar wordt hij verzorgd zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. Een biologische lease-kerstboom kan tot wel vijf keer worden hergebruikt. Je moet hem thuis natuurlijk wel goed verzorgen, anders overleeft hij het niet. Uiteraard krijg je bij de adoptie de nodige verzorgingstips mee naar huis.

De adoptiebomen zijn afkomstig van kwekerij Randijk in Leusden, met SKAL-keurmerk. De biologische werkwijze zorgt voor sterke bomen, schoner oppervlaktewater en een rijk bodemleven op de kwekerij. Naast kerstbomen worden er ook andere EKO boomsoorten en bamboe gekweekt voor particulieren, organisaties en overheden.

Prijzen

80-100 cm – € 26,00*
100-125 cm – € 31,00*
125-150 cm – € 36,00*

* Bel (033) 466 96 86 voor actuele voorraadinformatie. Alle prijzen zijn excl. € 10,- borg. Dit krijg je retour als je de boom uiterlijk 8 januari 2021 (met label) terugbrengt.

Kerstbomen adopteren kan t/m donderdag 24 december.  Sinds 2019 worden de bomen niet meer op naam geregistreerd, dus heb je niet telkens je ‘eigen’ boom in huis. Klanten met een adoptieboom van voor 2017 (en die deze opnieuw willen reserveren) kunnen deze bij kwekerij Randijk in Leusden ophalen.

In de Nieuwe Graanschuur hebben we bomen van maximaal 150 cm. Heb je een speciale voorkeur voor een boom, dan is reserveren aan te bevelen. Uiterlijk 8 januari verwachten de kwekers de bomen terug. Kijk op de website www.adopteereenkerstboom.nl voor meer details.

Een gedachte over “Adopteer een kerstboom

  1. Leuk. Mijn vrouw wil alleen en boom als het een adoptieboom is. Ik denk dat ik er snel eentje kom haken. 80-100 cm is mooi genoeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.