Adopteer een kerstboom

Minder impact? Lease ’n kerstboom!

’s Winters haal je een kerstboom in pot en ’s zomers groeit hij lekker door in de volle grond van de kwekerij. Daar wordt hij verzorgd zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. Een biologische lease-kerstboom kan tot wel vijf keer worden hergebruikt. Je moet hem thuis natuurlijk wel goed verzorgen, anders overleeft hij het niet. Uiteraard krijg je bij de adoptie de nodige verzorgingstips mee naar huis.

De adoptiebomen zijn afkomstig van kwekerij Randijk in Leusden, met SKAL-keurmerk. De biologische werkwijze zorgt voor sterke bomen, schoner oppervlaktewater en een rijk bodemleven op de kwekerij. De kerstbomen in onze winkel zijn erg hard gegaan!! We hebben geen bomen meer beschikbaar en krijgen ook geen nieuwe voorraad. Neem voor een lease-kerstboom direct contact op met kwekerij Randijk.

Prijzen

80-100 cm – € 26,00*
100-125 cm – € 31,00*
125-150 cm – € 36,00*
150-175 cm – € 41,00*

* Alle prijzen zijn excl. € 10,- borg. Dit krijg je retour als je de boom uiterlijk 10 januari 2022 (met label) terugbrengt.

Kerstbomen adopteren kan t/m vrijdag 24 december. Ze worden echter niet meer op naam geregistreerd (zodat je elk jaar je ‘eigen’ boom krijgt). Ook is het niet langer mogelijk een willekeurige boom met kluit bij Randijk in te leveren. Gangbare kerstbomen hebben net voldoende kluit om de kerst wat beter te doorstaan, maar redden het in de praktijk vaak niet. De biologische adoptiekerstbomen hebben een duidelijke herkomst en worden speciaal geprepareerd zodat ze de beste kans hebben om weer verder te groeien.

Reserveren niet meer mogelijk

3 gedachten over “Adopteer een kerstboom

  1. Leuk. Mijn vrouw wil alleen en boom als het een adoptieboom is. Ik denk dat ik er snel eentje kom haken. 80-100 cm is mooi genoeg.

  2. Dag de nieuwe graanschuur,

    Ik zou graag een kerstboom adopteren deze december. Liefst van 150-175 cm. Is dit mogelijk?

    Met groeten, Gonny

    1. Dag Gonny, heb je al contact gehad met de winkel? De bomen gaan erg hard!! Even rechtstreeks contact is nu handiger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.