Afhaalmaaltijd voor Serious Request

Dit jaar staat het Glazen huis van de 3fm Serious Request-actie in Amersfoort. Van 18 t/m 24 december zitten enkele dj’s opgesloten in een steeds warmer wordende kas. Dit ter illustratie van het effect van klimaatverandering. Met deze actie voor het Wereld Natuur Fonds halen de dj’s geld op om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en herstellen.

Om geld in te zamelen wil Silvie Ruesink op zaterdag 18 december een lekkere veganistische maaltijd van regionale verpakkingsarme producten verzorgen. En waar kan dat beter dan in onze winkel?! Als je nieuwsgierig bent wat de duurzame landbouw te bieden heeft, iets lekkers wilt proeven en een steentje wilt bijdragen voor Serious Request kun je (met je eigen bakje!) een maaltijd bestellen en tussen 13.00 en 18.00 afhalen bij de Nieuwe Graanschuur in Amersfoort. Een gemiddelde volwassen portie kost €12,50. Een kinderportie kost €10,-. De opbrengst gaat naar 3fm Serious Request.

Plaats hieronder je bestelling. Je krijgt dan een e-mailbevestiging die meteen als bewijs dient bij het afhalen. De maaltijd is veganistisch. Bij eventuele allergieeën / dieetwensen, kun je dit aangeven in het opmerkingenveld. Je krijgt dan een e-mailbericht van Silvie terug om een en ander te overleggen en te kijken naar de (on)mogelijkheden.

  Mijn bestelling voor Serious request

  Gerecht Prijs Eenheid Aantal
  Maaltijd, gemiddelde portie € 12,50 p/p
  Maaltijd, kinderportie € 10,00 p/p
  Composteerbaar bakje € 0,75 p/stuk

  Jouw naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Gewenste ophaaltijdstip

  Vragen en/of opmerkingen

  3 gedachten over “Afhaalmaaltijd voor Serious Request

  1. Super idee.
   Voor iedereen reserveer alvast een maaltijd. Het is voor een goed doel en daarnaast steun je de regionale en duurzame land- en tuinbouw.

  2. Mooi dat jullie composteerbare bakjes gebruiken!
   Goed voor iedereen, niet alleen voor het goede doel , regionale en duurzame land- en tuinbouw! Dank jullie wel. Suzanne

  Reacties zijn gesloten.